Van berkel               
& VAN WENUM

Specialismen

Wij hebben onze eigen specialismen:

Ton van Berkel
Boeddhisme

Marjolein van Wenum heeft veel ervaring in het systemisch coachen en coachen op rouw en verlies, op burn out, op levensfases. En bij relatieproblemen. Ook heeft veel clienten die het prettig vinden om met haar hun gedachten op een rijtje te kunnen zetten en andere perspectieven te ontdekken. Daarna kunnen ze weer vrijer verder en weten weer wat hun pad is.  Zij coacht mensen vanaf 18 jaar. Coachthema bij jongeren is vaak eigen identiteit, en erachter komen welke weg genomen gaat worden in studie of werk of relaties.

Relaties zijn vaak de kern in haar coachingtrajecten. De relatie met ouders, met een broer of zus, met de partner, of een vriend(in) ….. Maar ook relaties op het werk kunnen moeizaam zijn.  Samen onderzoeken wat er moeilijk is, waarom de relatie verdriet doet of boos maakt en wat de patronen zijn. En wat kunt u voor uzelf veranderen zodat het minder emoties oproept?

Zij werkt geregeld met Duplo volgens het idee van ‘een taal erbij’, om gezinssystemen en relatiesystemen helder te krijgen.  Ook het gedachtegoed van Els van Steijn (boeken: ‘de Fontein’) zijn een leidraad in haar coachen.