Van berkel               
& VAN WENUM

coaching

Wij bieden in onze praktijk coaching trajecten. Wij onderscheiden ons van sommige andere coaches door onze universitaire achtergrond  en jarenlange ervaring in ons vakgebied. 

Onze kernwoorden zijn veerkracht, acceptatie, vertrouwen, niet oordelen, geduld, frisse blik, vriendelijkheid, gastvrijheid, verbinding, keuzes maken, verantwoordelijkheid en waarde georiënteerd.

U heeft voor coaching geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Ook zal er geen diagnose gesteld worden. Voordeel van coaching is dat u snel een eerste gesprek zult hebben, er is geen of een korte wachtlijst.

Uit onze ervaring als coach merken wij dat veel mensen zich aanmelden met een onderliggende behoefte aan rust en overzicht/controle. Te lang en te vaak zijn ze doorgegaan en lopen uiteindelijk vast. Men wil patronen doorbreken, reflecteren, verhelderen, stilstaan, zingeving (her)vinden, of van gedachten wisselen met een onafhankelijke derde. Onze coaching trajecten willen een bijdrage leveren aan het verhelderen van belangrijke patronen en conditioneringen. Men leert nieuwe mogelijkheden zien, negatieve ervaringen te verwerken, betere relaties aan te gaan, de gezondheid te verbeteren en men ontwikkelt nieuwe vaardigheden.

 

Specialismen


Voorbeelden van coachingsvragen


Bokscoaching


Assertiviteitstraining


Tarieven


Aanmelden